Anova Precision Cooker review
Sous vide Sous vide is de Franse benaming voor “onder vacuüm”. De etenswaren worden vacuümverpakt en in een waterbad op een relatief lage en constante temperatuur verwarmd. Dit proces zorgt ervoor dat etenswaren gelijkmatig en geleidelijk gegaard worden. Doordat de...
Meater draadloze thermometer review
Meater draadloze thermometer review Een thermometer om de kerntemperatuur van het vlees te monitoren is onmisbaar tijdens het barbecuen. Sinds kort is er een nieuwe speler op de markt namelijk de Meater. Wat begon als een kickstart project is nu een succesvol product...
Smartfire BBQ Controller review
Smartfire BBQ Controller review Soms heb je niet altijd zin om regelmatig bij de schuifjes aan te passen om de temperatuur stabiel te houden op je barbecue. Dan is een barbecue controller de perfecte oplossing. Deze zorgt ervoor dat de gewenste barbecue temperatuur...
Broil King Keg 5000 review
Broil King Keg 5000 De Broil King Keg 5000 is een Amerikaans geproduceerde kamado barbecue. Deze metalen kamado wordt al jaren verkocht. In het verleden onder de naam Bubba Keg welke na de overname is gewijzigd naar Broil King Keg. De Broil King Keg 5000 is de...
Kick Ash Basket review
Kick Ash Basket review Wat is nou vervelender als je de kamado aan wilt steken om een heerlijk stuk vlees te bereiden. Maar de kolen bevat zoveel gruis dat deze eruit gehaald moet worden. Normaliter is dat een stoffige klus waar je niet altijd zin in hebt. Een...
Traeger Pro Series 22 Grill review
Traeger Pro Series 22 Grill Traeger Pellet Grills is een Amerikaans bedrijf wat sinds 1985 pellet barbecues produceert. Inmiddels heeft dit model een hernieuwde versie, maar de basis is gelijk. De grootste aanpassing is het onderstel. Deze is positief verbeterd...
Houtskool Chef’s Choice Acacia review
Houtskool Chef's Choice Acacia Deze week ontving ik van Pro Kamado Benelux een zak Houtskool Chef's Choice Acacia. Deze houtskool is leverbaar in zakken van 5 of 10 kg. De houtskool wordt geproduceerd van Acacia (Acacia Plicata), dit is een hardhout afkomstig uit Zuid...
EzyStove review
EzyStove Als je buiten de deur met wat sprokkelhout water wilt koken of voedsel wilt opwarmen zijn er zogenaamde rocket stoves op de markt. Deze kleine krachtpatsers kunnen een hitte vermogen van meer dan 2Kw opbrengen, wat 3 keer meer is dan een open vuur! De...
Oklahoma Country Smoker 13 inch review
Oklahoma Country Smoker De Oklahoma country smoker is van oorsprong een zelfgemaakte barbecue gemaakt door olieveld werknemers in Texas en Oklahoma. Vanaf de jaren 80 is Pitt’s & Spitt’s begonnen met kant en klaar modellen op de markt te brengen, welke al snel de...
Stufz hamburger pers review
Stufz hamburger pers De Stufz America’s Stuffed Burger Press is een hamburger pers waarmee je zelf gemakkelijk gevulde hamburgers kunt maken. Met dit apparaat maak je een bodem met ruimte voor je eigen toevoegingen in de hamburger. Daarna kan je de bovenkant erop...