Contact

Heb je opmerkingen of suggesties? Vul dan gerust onderstaand formulier in, elke vorm van feedback wordt op prijs gesteld.

Review

Kokenmetvuur.nl voert ook onafhankelijke reviews uit van allerlei producten. Zolang er maar vuur bij betrokken is en/of raakvlak heeft met buiten koken. Daarnaast is het ook mogelijk om workshops/boeken/kruiden en accesoires uitvoerig te laten beoordelen. De review zal ook een verwijzing naar het product en leverancier bevatten. Op deze manier wordt de bezoeker zijn interesse gewekt door de review en kan deze meteen naar de juiste webpagina verwezen worden.

Adverteren

Het is ook mogelijk om te adverteren op kokenmetvuur.nl. Er wordt echter geen gebruik gemaakt van GoogleAds en andere diensten. Dit om te voorkomen dat foutieve en/of schreeuwerige advertenties vertoond worden op deze site. Bijkomend voordeel is dat de reclame banner niet geblokkeerd wordt door ad-blockers. Voor de huidige tarieven kunt u contact opnemen via dit contact formulier of stuur een mail naar info@kokenmetvuur.nl.

3 + 7 =

[instagram-feed]

Pin It on Pinterest