Tortilla-tosti Tex-Mex vega

Tortilla-tosti Tex-Mex vega

Snel, makkelijk en lekker dat zijn tortilla tosti's. Ideaal als lunch maar ook als avondeten als je er twee neemt per persoon. Het volgende recept is volledig vegetarisch, maar net als een reguliere tosti kan je zelf andere ingrediënten toevoegen.   Ingrediënten...

Lees meer
Groentechips

Groentechips

Chips, de meest bekende snack in Nederland. Normaliter wordt deze gemaakt met aardappelen. Dit recept wijkt daar volledig vanaf en wordt de chips gemaakt met stevige groenten. Het resultaat is net zo krokant, maar met een totaal andere smaak. Combineer dit met aioli...

Lees meer
Gegrilde courgette met citroen peper olie

Gegrilde courgette met citroen peper olie

Courgette wordt meestal op smaak gebracht door deze te vullen met allerlei ingredienten. Met dit recept is courgette de hoofdspeler en heeft een pittige en frisse smaak door de zelfgemaakte citroen peper olie. Een heerlijk bijgerecht.  Ingrediënten 1 courgette 25...

Lees meer
Aardappeldeeg gevuld met kaas

Aardappeldeeg gevuld met kaas

Aardappel is een perfect ingredient als bijgerecht bij een mooi stuk vlees. Met dit gerecht maak je een zelfgemaakte aardappel deeg met een kaasvulling. De kaasvulling kan je aanpassen naar eigen wens. Weer eens een andere variatie met aardappel!   Ingrediënten 500...

Lees meer
Vegetarische pikante linzenburger

Vegetarische pikante linzenburger

Barbecueën blijft veelal een hobby voor de carnivoor. Maar ook voor de vegetariërs onder ons kan het een prima afwisseling zijn. Vegetarische gerechten staan meestal bekend als ietwat flauwe gerechten. Dit is tegenwoordig echt niet meer nodig! Met het volgende recept...

Lees meer
Oosterse groentesoep met knoflookbrood

Oosterse groentesoep met knoflookbrood

Oosterse groentesoep is een heerlijke frisse soep met veel groente. Hiervoor kan het best een Dutch Oven gebruikt worden om de soep te bereiden. Het maakt niet uit of je een gesloten of open barbecue hebt. Beide zijn mogelijk! Met daarbij een zelfgemaakte deegknoop...

Lees meer
Gevulde puntpaprika

Gevulde puntpaprika

De puntpaprika is een zoete groente. En heeft een dunnere schil dan een gewoone paprika. Daardoor is de puntpaprika ideaal om deze te vullen met allerlei ingrediënten. Binnen tien minuten op de barbecue heb je een compleet groente gerecht op tafel. De gevulde...

Lees meer
Tortilla taart

Tortilla taart

Van origine is tortilla een Spaans gerecht. Bestaande uit een dikke omelet van ei, aardappels en olijfolie. Tortilla's worden in uiteenlopende diktes en formaten gemaakt, de dikte kan variëren van 3 tot meer dan 10 centimeter. Deze tortilla gaan we iets anders maken,...

Lees meer
Bloemkool rookworst quiche

Bloemkool rookworst quiche

Quiche is een hartige open taart en bestaat in vele variaties. Deze keer gaan we een hartige quiche maken met bloemkool en rookworst. Dat past prima bij het seizoen en de koude dagen. De bloemkool kan je ook vervangen met broccoli. Laat de quiche wel een paar minuten...

Lees meer
Boerenkoolchips

Boerenkoolchips

Boerenkool is een groente met een typische koolsmaak namelijk mild en iets bitter. Boerenkool is ook rijk aan calcium, antioxidanten, vezels en gezonde vetten. Deze groente wordt vaak gebruikt voor de typische Hollandse boerenkool met rookworst. Daarom gaan we deze...

Lees meer
[instagram-feed]

Pin It on Pinterest