Spit on fire rotisserie review

Spit on fire rotisserie review

Spit on fire rotisserie review De Spit on fire is een Nederlands ontworpen en geproduceerd product. Het product is tot stand gekomen door Wilma Pater alias 'The barbecue lady'. Er zijn verscheidene rotisserie spits beschikbaar op de markt voor kamado barbecues. Deze...

Lees meer
Echt houtskool review

Echt houtskool review

Echt Echt is een Nederlandse leverancier van houtskool, briketten, aanmaakwokkels en aansteek lucifers. Met als doel om alleen producten te gebruiken welke duurzaam zijn geproduceerd. Voordeel hiervan is dat er alleen gebruikt gemaakt wordt van hoogwaardige producten...

Lees meer
Vuurbak review

Vuurbak review

Vuurbak review De Vuurbak is een Nederlands ontwikkeld en geproduceerd product. Sinds 2017 is de Vuurbak in productie genomen. Met de Vuurbak is open vuur als uitgangspunt genomen. Hierdoor ga je met de Vuurbak terug naar de basis van het barbecueën. Omdat er geen...

Lees meer
BBQ Nerds Rub

BBQ Nerds Rub

BBQ Nerds is een net als Koken met vuur een blog over barbecues en alles wat erbij komt kijken. Sinds kort heeft BBQ Nerds ook een eigen kruidenmix. Deze maand ontving ik deze kruidenmix om eens uit te proberen. Wat initieel bedacht was als kruidenmix voor varkens...

Lees meer
EcoGrill review

EcoGrill review

Ecogrill review De EcoGrill is gebaseerd op een Scandinavische manier van vuur maken. De zogenaamde “Schwedenfeuer” welke zijn oorsprong vond in de Dertigjarige oorlog tijdens de koude wintermaanden in Zuid-Duitsland. De EcoGrill grillbasis bestaat uit elzenstam met...

Lees meer
IkiPele review

IkiPele review

IkiPele review De ikiPele is een Nederlands product welke ontworpen is door inMarket gevestigd te Delft. Wat begon als kickstarter project in 2013 is nu een volwaardig product. De naam ikiPele staat voor kleine vulkaan in het Hawaïaans. De naam doet ook eer aan deze...

Lees meer
Duketown Smokers Rub

Duketown Smokers Rub

Deze week ontving ik een nieuwe rub genaamd 'Duketown Smokers Rub' van Joris Willems alias Duketown Smokers. Deze rub is bedacht met de gedachte om steaks een nieuwe smaakbeleving te geven. Maar na experimenteren met verschillende gerechten blijkt deze ook prima...

Lees meer
Caliber Pro Kamado review

Caliber Pro Kamado review

Caliber Pro Kamado review Door de toenemende bekendheid van de kamado barbecues zijn deze in vele soorten en maten beschikbaar. Caliber Appliances is al jarenlang bekend als fabrikant van binnenovens en gas barbecues, maar tegenwoordig ook de kamado barbecue genaamd...

Lees meer
Anova Precision Cooker review

Anova Precision Cooker review

Sous vide Sous vide is de Franse benaming voor “onder vacuüm”. De etenswaren worden vacuümverpakt en in een waterbad op een relatief lage en constante temperatuur verwarmd. Dit proces zorgt ervoor dat etenswaren gelijkmatig en geleidelijk gegaard worden. Doordat de...

Lees meer
Meater draadloze thermometer review

Meater draadloze thermometer review

Meater draadloze thermometer review  Een thermometer om de kerntemperatuur van het vlees te monitoren is onmisbaar tijdens het barbecuen. Sinds kort is er een nieuwe speler op de markt namelijk de Meater. Wat begon als een kickstart project is nu een succesvol product...

Lees meer
houtskool overzicht

Recente berichten

vuurbak.nl

vuurbak.nl

Pin It on Pinterest