Anova Precision Cooker review

Sous vide Sous vide is de Franse benaming voor “onder vacuüm”. De etenswaren worden vacuümverpakt en in een waterbad op een relatief lage en constante temperatuur verwarmd. Dit proces zorgt ervoor dat etenswaren gelijkmatig en geleidelijk gegaard worden. Doordat de...

Lees meer

Meater draadloze thermometer review

Meater draadloze thermometer review  Een thermometer om de kerntemperatuur van het vlees te monitoren is onmisbaar tijdens het barbecuen. Sinds kort is er een nieuwe speler op de markt namelijk de Meater. Wat begon als een kickstart project is nu een succesvol product...

Lees meer

Smartfire BBQ Controller review

Smartfire BBQ Controller review Soms heb je niet altijd zin om regelmatig bij de schuifjes aan te passen om de temperatuur stabiel te houden op je barbecue. Dan is een barbecue controller de perfecte oplossing. Deze zorgt ervoor dat de gewenste barbecue temperatuur...

Lees meer

Kick Ash Basket review

Kick Ash Basket review Wat is nou vervelender als je de kamado aan wilt steken om een heerlijk stuk vlees te bereiden. Maar de kolen bevat zoveel gruis dat deze eruit gehaald moet worden. Normaliter is dat een stoffige klus waar je niet altijd zin in hebt. Een...

Lees meer

Stufz hamburger pers review

Stufz hamburger pers De Stufz America’s Stuffed Burger Press is een hamburger pers waarmee je zelf gemakkelijk gevulde hamburgers kunt maken. Met dit apparaat maak je een bodem met ruimte voor je eigen toevoegingen in de hamburger. Daarna kan je de bovenkant erop...

Lees meer

Alternatief hitteschild Big Green Egg

Bij de Big Green Egg wordt eigenlijk altijd de zogenaamde ConvEGGtor verkocht, dit is een hitteschild van keramiek welke ervoor zorgt dat je indirect kan barbecueën. Hierdoor wordt de Big Green Egg een veelzijdige barbecue. Echter zijn er naast het standaard...

Lees meer

Alternatief hitteschild Broil King Keg

Voor indirect barbecueën is er een hitteschild (of op zijn Amerikaans een heat deflector nodig), voor de Broil King Kegg serie is er een zogenaamde difusser kit te koop. Deze heb ik zelf twee jaar in gebruik genomen, maar na een paar pizza sessies van 350+ graden was...

Lees meer

Handschoenen

Voor het gebruik van de barbecue is het belangrijk om de juiste handschoenen aan te schaffen, je werkt immers met hoge temperaturen en een brandwond is zo gebeurd. Op het internet zijn er wisselende verhalen te lezen over welke handschoenen je wel of niet moet...

Lees meer

Recente berichten

Pin It on Pinterest