Vanaf 2014 is de passie voor voedsel bereiden met vuur begonnen, de eerste stap in deze wereld was een Weber Smokey Mountain welke perfect is voor low & slow gerechten zoals de welbekende spare ribs en pulled pork. Al snel daarop werd de collectie uitgebreid met een kamado stijl barbecue de Broil King Kegg welke gebruikt kan worden voor bijna alles soorten manier van bereiding van low & slow tot high & fash zoals pizza. Daarna is deze collectie verder uitgebreid met een pallet barbecue en de Amerikaanse locomotief genaamd de Oklahoma Country Smoker. Daarbij sta ik ook weleens op de markt of doe een catering bij een verjaardag, zie het maar als een uit de hand gelopen hobby.

Collectie:

  • Big Green Egg Large
  • Big Green Egg Minimax
  • Broil King Kegg 5000
  • Oklahoma Country Smoker 13inch
  • Weber Smokey Mountain 47cm 
  • Traeger Pro Series 22 Grill
  • Petromax FT9 Dutch oven
  • Cobb Premier

Om dit gevarieerde aanbod van barbecues met verschillende brandstoffen en technieken te blijven gebruiken en variëren met gerechten is het idee ontstaat om een blog te beginnen. Met als voordeel een platform om iedereen de mogelijkheden te laten zien met buiten koken, en zich niet laat beperken tot oud Hollandsch grillen van speklappen en hamburgers. En daarbij ook reviews om een juiste keuze te maken welke barebecue het beste bij je past met de nodige handige gereedschappen en gadgets. Daarop is de naam kokenmetvuur.nl bedacht om niet aan één kook techniek verbonden te zijn maar aan een hele scala aan mogelijkheden, zolang er maar vuur bij betrokken is!

Recente berichten

Pin It on Pinterest