Bladerdeeg snack met brie en honing

4 augustus 2019 | Snack

Tijdens de zomerse dagen zal de barbecue met regelmaat aangestoken worden. In plaats van een groot gerecht maken we dit keer een simpele maar lekker snack. Ideaal voor tijdens de borrel of een feestje als snack. Voor de afwisseling kan je de walnoten ook vervangen met pecannoten.

 Ingrediënten

  • 3 plakken bladerdeeg
  • 150 gram brie
  • 4 walnoten
  • 2 ei
  • honing

 Benodigdheden

  • Muffinvorm
  • Hitteschild

Stap 1

Steek de barbecue aan tot 200 graden Celsius en plaats het hitteschild. Laat de bladerdeeg ontdooien en snij deze door vieren. Rek deze daarna iets uit en doe ze in de muffinvorm. 

Stap 2

Snij de brie in stukjes en verdeel deze gelijkmatig. Snij de walnoten door de helft. Verdeel deze ook gelijkmatig en bestrijk deze met een beetje honing. Klopt daarna de eieren los en bestrijk de de randen van de bladerdeeg hiermee. 

Stap 3

Plaats de snacks daarna op het rooster. Haal deze na ongeveer 15 minuten uit de barbecue.

Stap 4

Laat de snacks iets afkoelen en haal ze daarna uit de muffinvorm. Eet smakelijk!

[instagram-feed]

Pin It on Pinterest