Indonesische saté van kippendij
De kip saté zie je terug bij elke barbecue, en vaak valt deze tegen omdat het meestal droog vlees is. Dat is nergens voor nodig, om ervoor te zorgen dat het vlees lekker sappig blijft is het aan te raden om kippendij te gebruiken. Deze is vetter als een kipfilet en...
Pompoensoep
In de winter is een stevige pompoensoep altijd lekker op zijn tijd. Deze variant bevat een lekker pittige smaak en niet flauw zoals varianten waarbij aardappelen toegevoegd zijn. Eigen variaties met andere soorten pompoen kan je proberen, je zal merken dat de soep...
Pizza carpaccio
Op zijn tijd is een pizza heerlijk, maar vaak zijn het de klassieke varianten zoals margherita of pepperoni die geserveerd worden. Vandaag ga ik een combinatie maken van mijn favoriete voorgerecht in een restaurant de rundercarpaccio. Ingrediënten 175 gram Gran...
Beef Jerkey
Al een geruime tijd was ik aan het proberen en combineren van smaken om de 'ultieme' beef jerkey zelf te kunnen maken. De meeste recepten hebben de focus op zoet óf op pittig, en niet beide smaken. Uiteindelijk combineert dit recept het beste van beide werelden,...